08 apríla, 2015

SPRING FASHION...

Ahojte.
Na dnes som sa rozhodla urobiť tento článok, o tom čo by sa malo nosiť na tohtoročnú jar. Mala som také plány, ale kedže počasie je naozaj hrozné. Niežeby svietilo slniečko, alebo by boli priaznivé podmienky, ale nie musí snežiť, pršať a všade je mokro. 
Každý je zababušený do ešte zimných búnd (alebo aspoň ja) a ani sa poriadne neukazuje vonku. Počasie ma naozaj štve, lebo ešte stále nosím také polo-čižmy a nemôžem si obuť nové topánky. 

Blúzky/ košele-
Stále všade môžete vidieť, že väčšina dievčat teraz nosí priesvitné blúzky. Buď na blúzku sveter a na to mosadzný náhrdelník, alebo len náhrdelník na blúzku a na to bundu, alebo sako.  Táto kombinácia je dosť obľúbená.

                                                                           zdroj: Tumblr

Zdroj: WeHeartIt
Jeans-
V móde budú asi vždy úzke jeany. Tiež z vysokým pásom, alebo z "rostrhanými" kolenami. Úplne jednoduché s nejakými trblietkami, alebo výšivkami. K tomu voľné tričko, alebo košeľu. 


                                                           Zdroj: Tumblr


Shoes-
Nízke topánky na šnúrky, baleríny, tenisky, mokasíny. Topánky na jar majú byť pohodlné a jednoduché. 

 Bag-
Kabelky ako k čomu. Ruksaky k jednodušiemu outfitu. Teraz sú veľmi obľúbené ruksaky pod menom Vintage Ruksaky. Tiež s malou kabelkou cez plece nič nepokazíte a ani nie je zlé mať nejakú väčšiu kabelku. 





Necklace-
Tento rok je v móde celkom dosť nosiť mosadzné náhrdelníky a potom aj náhrdelníky okolo krku s príveskom. Mosadzné náhrdelníky s rôznymi vzormi a farbami sa najlepšie hodia na sveter a pod tým ešte blúzka s golierom. Náhrdelníky okolo krku sa nosia k väčšinou čiernym veciam.




Black and white-
Ak nechcete na seba nejak moc výrazne na seba upozorňovať tak zvoľte jednoduchú kombináciu celá v čiernom, alebo bielom.







                                 Zdroj fotiek: Tumblr

3 komentáre:

  1. Tie čierne topánky pri tej časti "Shoes" úplne krásne a tie ruksačiky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. black and white outfity ♥ nádherné :)
    http://ladyminimalism.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juu, úplne super som sa inšpirovala :) ;)

    OdpovedaťOdstrániť